Kikinda: Zaplenjeno oko 1,7 kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2020, 12:10

Kikinda: Zaplenjeno oko 1,7 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su A. B. (1997) iz Ade, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju kikindske Policije, u rancu osumnjičenog pronađeno je oko 482 grama marihuane, a prilikom pretresa njegovog stana u Adi više od 1,2 kilograma marihuane, skrivene u tegli, džaku i kesi.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za nelegalnu trgovinu narkoticima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su J. G. (1985), iz Prištine, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Pregledom osumnjičenog i pretresom stana u kome neprijavljeno boravi, policija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.