Uhapšen osumnjičeni za nelegalnu trgovinu narkoticima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2020, 12:10

Uhapšen osumnjičeni za nelegalnu trgovinu narkoticima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su J. G. (1985), iz Prištine, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom osumnjičenog i pretresom stana u kome neprijavljeno boravi, policija je pronašla ukupno oko 445 grama amfetamina, 20, 3 grama „ekstazija“, manju količinu marihuane, digitalnu vagu i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Sumnja se da je J. G. prethodno prodao tri paketića amfetamina i marihuane dvadesetdevetogodišnjoj Novosađanki, protiv koje će biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Za J. G. je bila raspisana poternica Osnovnog suda u Novom Sadu i on je sproveden na izdržavanje kazne zatvora u Kazneno-popravni zavod Niš.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beogradu uhapšen državljanin Švedske po međunarodnoj poternici

Izvor: RTS, 02.Dec.2020

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Uprave kriminalističke policije uhapsili su državljanina Švedske R. L. T. M. (1998), po međunarodnoj poternici, kao i M. J. (1972), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašđeno držanje opojnih droga, omogućavanje...

Nastavak na RTS...

Beograd: Uhapšеni dileri droge imali i dva gasna pištolja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2020, 11:59

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bеogradu uhapsili su M.B. (1982) i I.Đ.(1984), zbog postojanja osnova sumnjе da su izvršili krivično dеlo nеovlašćеna proizvodnja i stavljanjе u promеt opojnih droga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.