Izvor: Blic, 19.Nov.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski radio: Makron bi mogao da podrži ideju o PODELI KOSOVA

Međunarodni francuski radio RFI navodi da se pretpostavlja da bi francuski predsednik Emanuel Makron mogao da podrži ideju o "korekciji granica", koja bi trebalo da reši sporove između Beograda i Prištine, i da podstakne Beograd da prizna nezavisnost Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ideja je da Makron podstakne Beograd da prizna Kosovo"

Izvor: B92, 19.Nov.2018

Pretpostavlja se da bi francuski predsednik Emanuel Makron mogao da podrži ideju o "korekciji granica", koja bi trebalo da reši spor između Beograda i Prištine.

Nastavak na B92...

RFI: Ideja je da Macron podstakne Beograd da prizna Kosovo

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Nov.2018

PARIZ - Pretpostavlja se da bi francuski predsednik Emmanuel Macron mogao da podrži ideju o "korekciji granica", koja bi trebalo da reši spor između Beograda i Prištine...To javlja francuski radio RFI i navodi da je ideja da se Beograd podstakne da prizna nezavisnost Kosova..."Posle višegodišnje...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.