Izvor: Luftika.rs, 08.Dec.2022, 17:20

‘Živela sam u Plejboj vili od 6. godine, Hef me ljubio u usta i zvao na orgije’

Ćerka ličnog lekara pokojnog Hju Hefnera, Dženifer Sadžinour nedavno je istakla da je odrastanje u čuvenoj Plejboj vili na nju ostavilo trajne posledice.
Naime, njena sestra, ona i njihov otac živeli su zajedno pod istim krovom sa vlasnikom Plejboj imanja. Dženifer je u dokumentarcu Kanala 4 „Secrets of Playboy“ iznela šokantne tvrdnje.
Prvi put je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u vilu došla sa šest godina i rano detinjstvo je prema njenim rečima bilo „magično“. Dobila je sve ono o čemu jedna devojčica može da mašta – vozili su je u školu limunzinom, vodili je u zoološki vrt koji je Hefner imao u sklopu kuće, dozvoljavali joj da jede slatkiše u neograničenim količinama…
– Imala sam šest godina kada sam u vilu otišla prvi put, a sa 11 sam tamo počela da živim. Moj otac je bio Hefnerov najbolji prijatelj i lekar oko 40 godina i tamo je imao svoju sobu. Vila je bila magično kraljevstvo u kome sam mogla da imam šta god poželim – počela je Dženifer.
– Soba za igranje je bila neverovatna – bilo je žvaka i čokoladica koliko god sam želela. Batleri su mi spremali ručak, limuzinom sam išla u školu. Devojke u Plejboj vili postale su mi zamenske majke. Igrale smo se doterivanja, išli rolerima na teniski teren, za mene su te veze postale sve – rekla je.
Bilo joj je potrebno vreme da shvati sve ono što je proživela.
– Trebalo mi je mnogo vremena da otkrijem šta sam to zapravo iskusila dok sam odrastala i kako se osećam zbog toga. Imala sam osećaj lojalnosti za taj mali svet u koji sam ušla veoma mlada. Nisam želela da prekinem tu odanost jer sam znala da bi bilo ozbiljnih posledica. Bilo je to čudno, zeznuto mesto. Ali istina je da je moje odrastanje tamo bilo magično – započela je svoju ispovest ova Amerikanka.
Hefner joj je u detinjstvu bio poput oca.
Foto: Profimedia – Imam toliko srećnih uspomena na sebe sa Hefom. Učinio je da se osećam posebno – bio je nežna, mekana očinska figura. Ipak, njegov odnos je počeo da se menja kako je Dženifer rasla.
– Hef me je ljubio otvorenih usta, na neki način bio je to kao francuski poljubac. Uvek sam mislila da je čudno što me moj stric tako ljubi, ali moj otac mi je rekao da to ljudi rade kada se vole.
Zbog odrastanja u toj vili žene je počela da doživljava na pogrešan način.
– Bila sam naučena da gledam na žene onako kako su ih oni gledali – kao na robu. Otac mi je govorio da vodim računa da se ne ugojim u bokovima. U mladosti je merio naša tela – moje i moje sestre. To je bilo uznemirujuće jer nismo mislili da smo u skladu sa onim što smo tada mislile da je prihvatljivo. Svoju prvu operaciju imala sam u 15. godini. To je jednostavno užasno – priča ona.
Kao tinejdžerka je prisustvovala svakavim scenama.
– Devojke su radile stvari za koje nisam znala šta su. Videla bih ih gole sa muškarcima svuda oko njih. Bili su na sve četiri i uživali su u narkoticima. To me je uplašilo. Muškarci su se smejali i sećam se da sam pomislila: ‘Nikada ne želim da budem kao ove devojke, da trčkaram okolo kao životinja’.

Dženifer je priznala i da se u jednom periodu zabavljala sa Plejboj devojkom.
– Nisam mislila da ima nečeg lošeg u tome… Hefner nije mario što imam aferu sa njegovom devojkom. Oni su to znali, svuda su bile kamere – priča Dženifer i dodaje da su dozvolili da afera traje sve dok nije napunila 17 godina, prenosi „Blic Žena“.
Onda je usledio i poziv od osobe na koju je gledala kao na oca.
– Tada su me pozvali u Hefnerovu sobu. Kada sam ušla, on i njegova devojka su bili u krevetu. Isprva mi to je bilo zabavno, nisam shvatala šta će se dogoditi. Hefner je u tom trenutku prešao granicu, jer me je do tada tretirao uvek kao ćerku. U toj sobi osetila sam tu neprijatnu spoznaju – više me nije tako gledao – istakla je ona i rekla da je Hefnerova devojka brinzula u plač, što je sprečilo eskaliranje napete situacije.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Jennifer Saginor (@jennifersaginor)


Dženifer danas ima 51. godinu, a kako kaže ovakvo odrastanje je ostavilo posledice sa kojima se i dalje bori.
Izvor: Nova
2 zečice o mračnoj strani Plejboj vile: „Hefner nas terao na orgije i nezaštićen seks“ (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.