Zgodna mama razvila biznis: Nudi brojne pakete i zarađuje basnoslovne sume FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 23.Sep.2023, 18:32

Zgodna mama razvila biznis: Nudi brojne pakete i zarađuje basnoslovne sume FOTO/VIDEO

Čar Borli se trudi da od svega napravi spektakl kako bi njeni momci bili zadovoljni.

Bivša Plejboj manekenka sada radi kao "profesionalna devojka" i kaže da zarađuje skoro 50.000 funti mesečno glumeći savršenu partnerku muškarcima koji nemaju sreće u ljubavi, a kojima je iz raznih razloga hitno potrebna devojka.

Čar, koja ima 40 godina, svoj biznis je nazvala "Ljubavno iskustvo devojke" i nudi brojne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pakete usamljenim i bogatim muškarcima, pri čemu najviši nivo košta 1.000 funti nedeljno, a podrazumeva dnevne telefonske pozive, video interakcije i fotografije na kojima se ona opušta kod kuće.

"Vrti se ogroman novac. Nemam pojma koliko sam ukupno zaradila", objasnila je ona i dodala:

"Ja to zovem 'Ljubavno iskustvo devojke' - muškarci plaćaju da me imaju za partnera na dan, nedelju ili čak mesec dana, i sve je na mreži. Mogu da mi pošalju poruke kad god žele na moj privatni broj i imaju pristup mom životu 24/7. Većina je zainteresovana samo za razgovor o svakodnevnim temama ili za virtuelno druženje."

Iako joj se javljaju bogataši koji joj masno plaćaju, desilo se i pa "ekstremnih situacija". Naime 40-godišnja mama tvrdi da ju je jedan obožavalac čak stavio u svoj testament.

"Potrošio je preko 30.000 funti na mene ovog meseca i sve je počelo tako što je on kupio moj privatni broj telefona", rekla je Čar.

"Nakon nekog vremena ćaskanja i upoznavanja, brzo je postao zavisan od moje pažnje i sada sam u njegovom testamentu. Većina njih na kraju zaborave da je sve to samo posao, čak postanu opsednuti sa mnom."

Čar takođe radi kao lični trener i tvrdi da naplaćuje do 2.000 funti po satu za trening.

"Imala sam jednog momka koji je želeo da se takmiči u bodibildingu i sve što je želeo bila je pomoć u ishrani i fizičkom stanju. Bodrila sam ga i davala mu savete, ali sve je u malim gestovima. Jedan momak je želeo samo da priča o svom 'savršenom' sendviču za ručak."

Čar, koja ima pola miliona pratilaca na Instagramu, čak kaže da njena 22-godišnja ćerka daje konačno odobrenje za njene izazovne snimke. Iako je razvila unosan posao, imala je probleme zbog njega, te teže ostvaruje stvarne veze.

"U početku ne govorim muškarcima o svojoj karijeri, ali svi momci koji me upoznaju znaju šta radim, što može biti teško, jer više uživaju u fantaziji nego u meni kao osobi. Takođe me prepoznaju u javnosti i većina se javi iz dobronamernih pobuda, ali onda će biti i onih koji će reći: 'O, odatle te znam' i promeniti izraz i boju glasa.

Zbog svoje popularnosti na mreži, Čar je teško ostati obična devojka, posebno u svom rodnom gradu, gde ne podržavaju njenu karijeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.