Ulaznica za žurku Pi Didija košta 50.000 dolara

Izvor: Blic, 28.Jan.2012, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznica za žurku Pi Didija košta 50.000 dolara

Reper Pi Didi poznat je po svojim ludim žurkama na kojima su poznate ličnosti svetskog šoubiznisa redovni gosti. Jedna takva žurka održaće se u Plejboj vili nakon dodele "Gremija", a cena ulaznice dostiže neverovatnih 50.000 dolara.

Šon Kombs, poznatiji kao Pi Didi, nakon dodele "Gremija" biće domaćin velikom broju zvanica koje, po svemu sudeći, imaju veoma dubok džep.

Početna cena ulaznice za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << taj događaj iznosi 1.500 dolara, a u zavisnosti od usluge, može se popeti na 50.000 dolara. Za tu sumu gost će dobiti večeru, pristup baru, ličnog konobara i dva separea za dvadeset gostiju.

Poznati reper prikupljeni novac neće potrošiti sam, već će ga donirati u humanitarne svrhe, i to fondaciji "Angelwish" za pomoć deci oboleloj od side.

Dodela "Gremija" za 2012. godinu zakazana je za 12. februar u Los Anđelesu a vodiće je reper L. L. Kul Džej.

Povezane vesti: Pi Didi pravio scene na žurci posle Zlatnog globusa

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.