Uhvaćena: Ana Bebić vratila dečku istom merom! (FOTO)

Izvor: S media, 20.Nov.2012, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćena: Ana Bebić vratila dečku istom merom! (FOTO)

Oni su skladan par koji nema puno problema, ali posle ovih fotografija izgleda da će biti varnica!

Ana Bebić i Filip Miletić od skoro su u vezi. Čini se kao da među njima nema problema, ali oni se sve češće u javnosti pojavljuju razdvojeni. Pre samo nekoliko dana Filip je u provodu bio bez Ane, a sada ona u kafiću sedi sa nepoznatim mužkarcem. Šta se između njih dešava to samo oni znaju, a mi možemo samo da nagađamo kako će se Ana opravdati >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << posle ove fotografije.

***Skidanje za Plejboj joj nije dovoljno: Bivša zvezda Granda ne prestaje sa pokazivanjem golotinje! (FOTO)

Izvor: Smedia/ Puls, Foto: Facebook

Pretraga po temi: Ana Bebić. Dečko, Prevara, Vratila istom merom, Uhvaćena
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Uhvaćena: Ana Bebić vratila dečku istom merom!

Izvor: Poznati.info, 21.Nov.2012, 03:40

Oni su skladan par koji nema puno problema, ali posle ovih fotografija izgleda da će biti varnica!..Ana Bebić i Filip Miletić od skoro su u vezi. Čini se kao da među njima nema problema, ali oni se sve češće u javnosti pojavljuju razdvojeni. Pre samo nekoliko danaFilip je u provodu bio bez...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.