U junskom broju Plejboja duplericu krase fotografije Ane Maljević (18+)!

Izvor: Poznati.info, 31.Maj.2012, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U junskom broju Plejboja duplericu krase fotografije Ane Maljević (18+)!

U junskom broju Plejboja duplericu krase fotografije zgodne glumice i mlađe sestre Bojane Maljević, a fotograf Plejboja Jelena Mandić otkriva zanimljive detalje sa snimanja. U junskom broju Plejboja, čitaoci mogu da uživaju u obnaženim fotografijama nekadašnje balerine i glumice  Ane Maljević. Njene fotografije su izazvale veliku pažnju u javnosti, a mi vam otkrivamo kako je izgledalo snimanje za ovaj časopis.
- Saradnja sa Anom je bila fantastična, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << kao i svaki put do sad. Snimanje je trajalo 10 sati, a zanimljivo je bilo što su bile angažovane i životinje. Doveli smo dva konja i pse, ali ne bilo koje, u pitanju je rasa Cane Corso čiji sam pogled može da zaledi krv u žilama...  Ana je bila veoma hrabra, pa se bez straha pela na konja, a mi smo strepeli svakog trenutka da ne padne - kaže za Pulsonline Jelena Mandić, prva žena fotograf koja radi za Plejboj.
U junskom broju Plejboja duplericu krase fotografije Ane Maljević! Ana Maljević

Izvor: PULS
Slične, interesantne teme:Gola Ana MaljevićBojana Maljević BiografijaCeca: 'Bugari, stižem!'
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.