TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA Sneže iz Parova! Slikala se za Plejboj i nasledila MILIONE, ONDA je zadesila TRAGEDIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 16:25

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA Sneže iz "Parova"! Slikala se za "Plejboj" i nasledila MILIONE, ONDA je zadesila TRAGEDIJA

Uspon i pad poznate lepotice!

Čelnik ružičaste televizije, Željko Mitrović je najavio da uskoro kreće sedma sezona rijaliti programa "Zadruga". Nagradni fond je nikad veći, čak 250.000 evra. Pobednik će kući otići bogatiji za 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mesto osvojiti po 50.000 evra.

Već uveliko teku pripreme za sedmu sezonu. Svako ima prilike da se prijavi na kasting, a samo najbolji će biti izabrani da se bore za glavnu nagradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na društvenim mrežama kruži snimak na kom se bivša učesnica "Parova", Snežana Jovičić pohvalila da se nalazi u zgradi Pinka. U opisu je napisala "Pink TV, rijaliti Elita" Na snimku nije bila sama, već joj je društvo pravio neki momak.

Od kada se pojavila u rijalitiju, Snežana Jovičić iz Mladenovca je bila trn u oku mnogim učesnicima "Parova", a njena biografija intrigirala je sve gledaoce. Sneža je važila za vatrenu devojku sa burnom prošlošću i damom zaposlenom u svetu lake zabave, a onda se jednom prilikom u program uživo uključio njen deda i demistifikovao sve o njoj.

Tada je isplivala informacija da je pozirala naga za poznati časopis "Plejboj" naga, a ona se branila time da joj se intimna zona ne vidi.

Tokom jedne emisije u vili "Parovi" bila je podstaknuta da otkrije detalje o svom privatnom životu, a onda se javio njen deka i otkrio još više. Sneža je tada sama pokrenula priču o odrastanju, koje nije bilo najjednostavnije.

- Od svojih 14 meseci živim sa bakom i dekom. Mama je napustila tatu iz nekog razloga, a ja nisam želela da se odlučim da živim sa bilo kim od njih, pa sam odlučila da ostanem sa bakom i dekom. Oni su mene odgajali. Volim svoje roditelje ali ni blizu kao dedu i babu. Meni njih ništa ne može zameniti - rekla je Sneža.

Nakon ovoga, uključio se i Snežin deda.

- Otac joj je bio u Smederevu, radio u železari. Oni je odvedu tamo, ali je ona vrištala i tražila samo da ide kod mene, i oni su morali da je puste da dođe autobusom, iako je imala 6 godina. Njih nije mnogo zanimalo gde će ona da bude, majka je i bila češće kod nas, ali je otac radio u Smederevu i nije mogao da dolazi. Ja imam sve, 45 godina sam radio po tuđim kućama, zidao, malterisao, nigde loš utisak nisam ostavio. Tačno je da Sneža duže vreme nije bila u kontaktu sa majkom - rekao je on.

Iako stranputice postoje u životima svakog od nas, mnoge devojke, nažalost, pribegavaju tome da izaberu onaj put koji samo na  prvi pogled deluje lakši - manipulišući svojom lepotom. Snežino ponšanje u vili "Parovi" nisu bili baš ogledalo onoga kako devojka treba da se ponaša, tokom gotovo čitave šeste sezone, važila je za najiritantniju i omraženiju žensku osobu od strane učesnika, ali se svima slomilo srce kada je u vilu stigla tužna vest o Snežinom gubitku.

- Snežin deka koji umire je izrazio svoju poslednju želju, a to je da vidi Snežu - najavio je tada izvor blizak produkciji.

Merlin je veoma korektna i pre svega humana osoba, te je iz tog razloga temperamentnu crvenokosu koja već danima lije suze, poslao kući.

- Hvala svima koji su uz nas u ovim teškim trenucima. Zahvaljujući Merlinu i produkciji "Hepi" televizije i "Parova" izašla sam na par dana. Moj deka je jako bolestan. Sve što mu sad treba jeste da sam pored njega. Iako umire od bolova, smeje se jer me vidi pored sebe - napisala je Jovičićeva uz uplakani emotikon.

Po medijima se nakon toga govorilio da je dobila uputstva od dede na samrti da se na njihovom imanju krije ćup sa zlatom i dukatima, koji vredi milione i koji će joj srediti sve životne probleme.

- Snežin deda je bio iz stare, seljačke, veoma imućne porodice. To što su oni imali nije imao niko. Imali su zlata na kilograme, dukata, zlatnika i pregršt ostalih vrednosti. Za vreme Turaka neko od njenih predaka sakupio je sve to u jedan ogroman ćup kako bi spasio da im ne zaplene porodične vrednosti. Ćup je zakopan negde na imanju Snežinog dede gde su stolećima živeli. Generacije su pričale jedni drugima šta se tu krije, ali niko nije bio dovoljno ambiciozan ni vredan da krene u potragu za milionima vrednim ćupom - pričala je rođaka rijaliti-zvezde.

- Njen deka je bio jedan vredan i radan čovek. Ma dobar kao hleb, što bi seljaci rekli. Volelo ga je celo selo, svima je pomagao. Delio je šakom i kapom kome je stigao. On je smatrao da sve može sam, znao je za ćup, ali nije hteo da ga traži. Kada je oboleo i ustanovljena mu je metastaza, znao je da su mu dani odbrojani. Osetio je potrebu da unuci kaže za dugo čuvanu tajnu i to nekoliko dana pred smrt. "Deka mi je rekao da na imanju postoji zakopan ćup i da je prepun zlata. Da može da se živi od toga i da moja deca i unuci mogu da budu zbrinuti. Mislila sam da bunca jer mu je metastaza udarila na mozak, ali baka mi je rekla da je sve istina i da ćup postoji. Čim izađem iz Parova, krećem u potragu. Imam i smernice gde je zakopan, rekla mi je Sneža - navodio je taj izvor.

U medijima se tada tvrdilo da Jovičićeva ima opasne planove za budućnost i da će napraviti čudo od života.

- Nije htela ništa da radi po tom pitanju jer je morala da se vrati u "Parove". Baki je rekla da ne priča nikome za ćup da joj lopovi ne bi upali u kuću. "Čim izađem, krećem da tražim ćup, znam sve gde se nalazi. Deka mi je dao smernice, sve napismeno zaključano u sefu. Kada dođem do blaga, krećem da sređujem život. Stan uzimam u Beogradu na vodi da ga osposobim za apartmane. Onda ću da uzmem još nekoliko stanova po Beogradu i to će biti moj biznis. Pare će da se obrću. Ima da sredim imanje kod bake i deke. Baka će da živi kao kraljica. Dok je živa, sve će da ima. Ja više ne idem po rijalitijima. Sve menjam iz korena", rekla mi je ona. To zlato će joj olakšati sve. To su milioni. Ima svima nama da pomogne. Ona je naše blago - otkrila je rođaka učesnice "Parova", potencijalne milionerke.

Za Snežu se kasnije govorilo i da je u vezi sa biznismenima i uticajnim ljudima, a gde su nestali sav tav novac i moć, pa sada Sneža ulazi u još jedan rijaliti, je jedno vrlo zanimljivo pitanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.