TADA JE OTKRILA SVOJU DRUGU STRANU: Seksi voditeljka Olivera Kovačević na slikama za PLEJBOJ (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2017, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TADA JE OTKRILA SVOJU DRUGU STRANU: Seksi voditeljka Olivera Kovačević na slikama za PLEJBOJ (FOTO)

Uhhh, vrela...

Dve su stvari koje ljude asociraju na "Plejboj": Hju Hefner i obnažene cice. Iako su se u inostranstvu mnoge poznate ličnosti skinule za potrebe fotografisanja naslovne strane, u našoj zemlji nekako je to oduvek bila tabu tema.

Međutim, ona koja je "probila led" i fotografisala se za prvo srpsko izdanje ovog magazina davne 2003. godine bila je Olivera Kovačević.

Prava retkost je da se voditeljke "RTS"-a obnaže za neki magazin. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Olja je to uradila i prvi broj je za samo nekoliko dana prodat u preko 75.000 primeraka.

Kako je Olivera izgledala na toj naslovnici i zašto su tada svi pričali o njenim dugim nogama. Olivera je takođe imala svoje izjave u tadašnjem broju u kojima je otkrila sve što je zanimalo tadašnje čitaoce.
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO) OLIVERA KOVAČEVIĆ PRVA SE SLIKALA ZA PLEJBOJ: I danas se priča o njenom PROVOKATIVNOM izdanju

Izvor: Kurir, 23.Apr.2017

...Voditeljka Olivera Kovačević "probila led" u Srbiji kada se fotografisala se za prvo srpsko izdanje ovog magazina 2003 godine Voditeljke "RTS"-a se retko slikaju obnažene, a Olivera je to uradila prvi put, a taj "Plejboj" je  za samo nekoliko dana prodat u preko 75000 primeraka..Olivera Kovačević...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.