Izvor: Press, 21.Maj.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Sve ovo je smešno u poređenju sa nas dve” Goga progovorila o pomirenju sa Karleušom posle više od 15 godina!

Kako je Goga pre nekoliko meseci otkrila, razlog iz kog ona i Jelena ne govore jeste naslovna strana Plejboj magazina na koju je stavljena slika gole žene za koju je tada napisano da je reč o Gogi.
– Mislim da ima više od 15 godina u pitanju je bio onaj lažni “Plejboj”, to je bio baš veliki skandal koji je drmao Srbiju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Crnu Goru, bilbordi po gradu… Ja sam bila šokirana, a i moja porodica, meni je to bilo strašno! Sad je sve više normalno, devojke gole šetaju ulicom. Taj komentar (Jelene Karleuše, prim. aut.), “To nije Goga, ovo je bolja riba”, je mene samo povredio, jer ja sam temperamentna. Ja sam tu odreagovala i svašta sam rekla, izbio je medijski rat, što bi se reklo -otkrila je Goga.
Upravo zbog tih reči Goga i Jelena ne govore, a “ratu” je zasigurno doprinela i bliskost koju je Sekulićeva godinama imala sa Cecom Ražnatović, a sa kojom danas nije bliska.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.