Stvari koje mi je otac pričao o seksu pamtim i danas

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2016, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stvari koje mi je otac pričao o seksu pamtim i danas"

Poznati glumac Metju Mekonahi je nedavno potpuno otvoreno govorio za časopis “Playboy”, i otkrio kako ga je otac naučio nekim stvarima o seksu, ali i kako se ophodi prema supruzi Kamila Alveš.

- Mislim da sam imao 14 godina kada je tata počeo da priča sa mnom na tu temu. Ok, znači ovo što imamo u pantalonama, to zaista pravi bebe. I iz tog mališe dole izlazi sperma. Siguran sam da te je tuš 'udario' nekoliko puta u njega i da je bio dobar osećaj - ovim rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Metju objasnio kako mu je otac ispričao o nekim stvarima o seksu.

Slavni glumac je otkrio i kako se ophodi prema svojoj supruzi, bivšoj manekenki, kreatorki i voditeljki Kamili Alveš.

- Veoma sam veran svojoj ženi, veoma sebično je čuvam samo za sebe. Volim da sam pod njenom "kletvom". Ne želim da razbijem tu opčinjenost - priznao je ovaj lepi glumac.
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.