Stanija gola i obrijana!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2012, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija gola i obrijana!

Stanija Dobrojević se slikala za najnoviji broj srpskog “Plejboja“ i u novom magazinu je otkrila više nego u rijalitiju “Survajver“! Naime, starleta poznata po silikonskom poprsju se u Kostariki sunčala u toplesu, dok je na fotografijama u “Plejboju“ kao od majke rođena!

Tom prilikom, Stanija je pokazala da prati svetske trendove kada je najintimniji deo ženskog tela u pitanju - naime, skroz je obrijana! Na pitanje magazina “Plejboj“ kako se odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za slikanje, rekla je:

- To je logičan korak nakon boravka u Mansionu i pobede za titulu “Plejboj Golf“ devojke, što nijedna Srpkinja dosad nije uspela, a mnoge su htele.

Inače, nakon što je izbačena iz svog plemena u “Survajveru“, Stanija Dobrojević je za beogradski “Alo! “ rekla da je u pitanju - izdaja! Ona je razočarana ponašanjem Ognjena Kajganića i Ave Karabatić.

- Ognjena sam gledala kao zaštitnika, on mi je bio jedan od najdražih, a zatim me je napao na plemenskom savetu i glasao za mene, razočarao me je. Od tada sam ga gledala kao izdajnika. Ne mrzim ga, ali ga drugačije posmatram. Sve je to igra, ali nije ispao fer. S Avom smo se dogovorili da izbacimo jednog muškarca i da sve žene daju glas nekom muškarcu. Onda bi nas bilo četiri žene i četiri momaka i bili bismo ravnopravni. Međutim, Ava je pred plemenski savet otišla kod muškaraca i rekla im za taj plan, i to da sam ga ja predložila. Tako ih je okrenula protiv mene. Odigrala je pametno i svaka joj čast na tome. Ona meni nije bila konkurencija, gledala sam na nju kao na cirkuzanta - priča Stanija i dodaje da ju je koštalo to što je bila iskrena.

- Ja sam otvoreno svima rekla šta mislim o njima i njihovom ponašanju i zato sam i ispala. Među ženama sam bila najjača, nisam imala konkurenciju i htela sam da izbacimo muškarca da bih odbranila žene. Jako sam se čudno osećala kada su mene izbacili, nisam očekivala to. Na ostrvu odbačenih sam i plakala, pitala sam se šta ću ja među ove dve žene ovde, ali sam se brzo snašla tamo. Povredilo me je i to što su na plemenskom savetu krenuli da me napadaju za kuvanje, ne sviđa im se pirinač, a svi ga pojedu - rekla je starleta za “Alo!“.

Kada je upitana da li je posle rijalitija ostala s nekim u kontaktu, kratko je rekla:

- Skoro sa svima. Ja sam tako vaspitana da poštujem starije. Svima sam u lice rekla šta imam. Kontaktiram s mnogima. To je igra i nemam razloga da nekog mrzim.
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.