Soraja objavila rat ostalim zečicama!

Izvor: Svet, 23.Dec.2011, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja objavila rat ostalim "zečicama"!

naslov: 
Soraja objavila rat ostalim "zečicama"!



excerpt: 
Na predstavljanje kalendara na kojem se nalazi pet devojaka koje se bore za titulu najseksi Plejboj zečice došla je sa zakašnjenem i unela razdor među takmičarkama...


izvor: 
Novosti.rs


tekst clanka: 
Bivša učesnica rijalitija "Veliki brat" Soraja Vučeljić opet je napravila skandal. Na predstavljanju kalendara na kojem se nalazi pet devojaka koje se bore za titulu najlepše Plejbojeve zečice došla je sa zakašnjenem i unela razdor među takmičarkama. Borba za najbolju Plejbojevu zečicu je u punom jeku. Dve od pet devojaka kasnile su na predstavljanje kalendara čime su pokazale koliko su neprofesionalne. Početak je bio zakazan za 23 sata, a Anastasija Buđić i Soraja pojavile su se sat i po kasnije.
U trenutku kad su dve najpopularnije starlete ušle u klub, ostale tri su ih besno gledale i prevrtale očima. Stejsi i Sara samo su ignorisale njihove namrgođene "face" i pozirale pred reporterima, a prisutni su samo iščekivali trenutak kada će "poleteti perje". Kako je krenulo, nećemo još dugo morati da čekamo!



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.