Ričard Barton spavao sa 2.500 žena

Izvor: Blic, 17.Maj.2011, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ričard Barton spavao sa 2.500 žena

U novoj knjizi "I Bog stvori Bartona" piše da je čuveni glumac tokom 30 godina spavao u proseku sa tri žene nedeljno.

Iako je u braku bio četiri puta Ričarda Bartona to nije sprečilo da ima seks sa novim ženama svaki drugi dan. Promiskuitetan život je vodio od 1947. do 1975., pa se uz pomoć malo računice dolazi do zaključka da je imao 2.500 ljubavnica.

U novoj knjizi Toma Raritona "I Bog stvori Bartona" piše da je njegov promiskuitet bio sličan kao kod slavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << plejboja Voren Bitija, koji se hvalio da je spavao s preko 12.000 žena.

U knjizi autor detaljno navodi umetnost zavođenja slavnog Velšanina, pa piše da je Barton damama koje je želeo da odvede u krevet recitovao Šekspira i pevao serenade.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ričard Barton spavao sa 2.500 žena

Izvor: S media, 17.Maj.2011

"I bog stvori Bartona" nova je knjiga koja govori o životu slavnog glumca i zavodnika. Iako je u braku bio četiri puta, to ga nije sputavalo da spava sa 2.500 žena....Ričard Barton svaki drugi dan imao je seks sa "novoupoznatim" ženama. Promiskuitetan život vodio je od 1947. do 1975. godine a brojka...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.