Prvi put u istoriji Plejboja naslovnicu krasi devojka nastala pomoću veštačke inteligencije FOTO

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 18:44

Prvi put u istoriji "Plejboja" naslovnicu krasi devojka nastala pomoću veštačke inteligencije FOTO

Na naslovnici muškog magazina "Plejboj" po prvi put u istoriji se našla devojka napravljena pomoću veštačke inteligencije (AI).

Meksičko izdanje "Plejboja" predstavilo je Samantu Everli, 23-godišnju devojku sa plavom kosom i plavim očima, koja u datom trenutku ima društvene mreže i armiju pratilaca.

Fotografije najnovijeg izdanja gorepomenutog magazina objavljene su na Instagramu.

"Po >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi put u svetu i u istoriji Plejboja, stigla je naslovnica martovskog izdanja koja predstavlja modela napravljenog pomoću veštačke inteligencije...", stoji u objavi na ovoj mreži.

U Plejboju je objavljen i "intervju" sa pomenutom "devojkom" u kom Samanta tvrdi da joj je čast što se našla na naslovnici svetski priznatog magazina.

"Da mogu da sanjam, ovo bi bio moj san", kaže AI manekenka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.