Princeza pozirala za Plejboj: Ovo bi se svidelo mom pradedi FOTO

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 13:32

Princeza pozirala za Plejboj: "Ovo bi se svidelo mom pradedi" FOTO

Nemačka princeza Ksenija Florens Gabrijela Sofi Iris pozirala je naga za Plejboj i tako je postala prva aristokratkinja koja se skinula za spomenuti magazin.

"Želim da pokažem da je svaka žena lepa takva kakva jeste“, rekla je 37-godišnja Ksenija, koja tvrdi da je povezana sa 1.000 godina starom nemačkom dinastijom Vettin.

"Iskreno, bila bih vrlo iznenađena kad bi moja drevna plemićka porodica kupila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << časopis, ali nadam se da će barem tolerisati ovaj moj potez."

Uverena je da bi njen prapradeda, poslednji kralj Saksonije, Fridrih Avgust III, odobrio njeno poziranje bez odeće.

"Svi kažu da je bio zabavan čovek pun ljubavi“, rekla je ona u intervjuu za Plejboj.

Princeza, koja je i pevačica, kolumnista i zvezda brojnih rijaliti programa, takođe je u iskrenom intervjuu za magazin otkrila da se zbog svoje titule stalno bori sa predrasudama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Princeza se slikala naga za Plejboj: “Sigurna sam da bi moj pradeda bio srećan”

Izvor: Luftika.rs, 08.Feb.2024

Nemačka princeza Ksenija Florens Gabrijela Sofi Iris pozirala je naga za Plejboj i tako je postala prva aristokratkinja koja se skinula za spomenuti magazin.. – Želim da pokažem da je svaka žena lepa takva kakva jeste – rekla je 37-godišnja Ksenija, koja tvrdi da je povezana sa 1.000 godina...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.