Plejbojeva udovica iznela mračne tajne iz spavaće sobe: Stalno sam imala gljivice

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 12:24

Plejbojeva udovica iznela mračne tajne iz spavaće sobe: "Stalno sam imala gljivice"

Udovica Hjua Hefnera, vlasnika imperije Plejboj, Kristal Hefner, iznela je mračnu tvrdnju u svojoj novoj knjizi.

Ona je govorila o njihovim seksualnim odnosima, koje su pratili zdravstveni problemi devojaka.

Kristal, koja sada ima 37 godina, pričala je u svojoj knjizi kako su ona i ostale devojke često dobijale gljivice seksualnim putem i ističe da je to posledica ulja za negu kože beba, koje je Hefner >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << voleo da koristi u seksualnim odnosima sa njima.

Ona kaže i da je u Plejboj vili uvek bio doktor koji bi davao devojkama antibiotike kada bi se zarazile zbog upotrebe ulja za bebe.

U jednom odlomku knjige "Only say good things: Surviving Playboy and finding myself" ona navodi:

"Seks se nikada nije menjao, samo svilene pidžame. Četiri velika televizijska ekrana sa istim, starim pornićima. Hef ulazi u krevet i poseže za uljem za bebe.

Svi smo dobijali infekcije od ulja za bebe jer nije trebalo da se koristi kao lubrikant. Pokušala sam da mu kažem, molila sam Meri da mu kaže, ali nisi mu mogao reći ništa što on nije želeo da čuje.

Pokušali smo da zamenimo bebi-ulje lubrikantom, ali bi ga uvek vratio nazad. Držao je doktora koji bi dolazio da nam da antibiotike.

Da bih izbegla infekcije, ponekad sam pribegavala analnom seksu kada je bio moj red da budem sa Hefom. Mislim da on nikada nije mogao da primeti razliku, i to mi je pomoglo da izbegnem mnoštvo vaginalnih problema. Nije uvek bilo najlakše, ali je bilo najbolje rešenje koje sam mogla da smislim. Seks je postao kao i sve u vili – deo mog posla", piše Kristal u knjizi.

Bivše Plejboj zečice, Holi Medison i Bridžit Markard, su takođe u prošlosti govorile o tome da su naterane da koriste ulje za bebe, koje prema studiji Nacionalne medicinske biblioteke povećava šanse za infekciju gljivicama, a istovremeno brzo izaziva pucanje kondoma.

Kristal je upoznala Hefnera na zabavi za Noć veštica u vili u Los Anđelesu kada je imala 21 godinu, pre nego što su se venčali pet godina kasnije. Spolja gledano, živela je zavidnim životom u luksuzu sa svojim mega bogatim mužem, svojim blistavim automobilima i dizajnerskom odećom. Ali, u svojoj novoj knjizi ona sebe opisuje kao zatvorenicu koju je primoravao i kontrolisao izdavački gigant koji je birao čak i koju boju laka za nokte treba da nosi i određivao "policijski čas" od 18 časova.

Međutim, njena knjiga izazvala je pomešane reakcije kod ljudi koji su bili bliski Hefneru koji je umro u 91. godini 2017, uključujući bivšu stanovnicu vile Dženifer Saginor.

Ona je rekla:

"Skini svoje zečije uši. Prestanite da promovišete brend i imidž za koji tvrdite da ste žrtva. To je nedosledno. Odabrala je da bude tamo i izabrala da se vrati. Ona igra na kartu žrtve, a to oduzima stvarne žrtve seksualnog zlostavljanja. Ja sam bila tamo četiri decenije, a ona sedam godina. Kristal je znala u šta se upušta. Bila je dobro plaćena za svoje usluge.”

Kimberli Konrad, jedna od Hefovih bivših žena koja je sa njim dobila dva sina, takođe je optužila Kristal da je "želela brzo da zaradi novac“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.