Plejbojev model bez šminke: Dva lica Kendre Vilkinson FOTO

Izvor: B92, 08.Jul.2021, 08:23

Plejbojev model bez šminke: Dva lica Kendre Vilkinson FOTO

Sve su žene lepe, a sa šminkom su posebno lepe. Tako je i kod Plejbojevih modela, koje bez šminke, posebnih kostima, frizura, izgledaju kao obične devojke koje srećemo svakoga dana.

Kendra Vilkinson najpoznatija je po tome što je kao jedna od devojaka Hjua Hefnera nastupila u TV seriji "The Girls Next Door" i po svom rijalitiju "Kendra" ,. koji je počeo da se prikazuje u junu 2009.

Kendra Vilkinson je upoznala Hefnera na njegov 78. rođendan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2004. godine, a on ju je pozvao da bude jedna od njegovih devojaka pa se uselila u Plejbojevu vilu.

Predstavljena je u rijalitiju "Girls next door", koji je pratio živote Hefnera, nje, Holi Medison i Bridžit Markart. Odselila se iz kuće 2009. godine, kada je upoznala svog muža Henka Basketa.

Njen rijaliti pod nazivom "Kendra" predstavio je život samostalne devojke nakon izlaska iz Plejbojeve kuće i planiranje venčanja. Serija je premijerno prikazana 2009. godine, i imala je rekordnih 2,6 miliona gledalaca. Rijaliti je završen trećom sezonom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.