Ovo je nova devojka Bena Afleka, a mnogi kažu da je najlepša do sada

Izvor: B92, 18.Avg.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je nova devojka Bena Afleka, a mnogi kažu da je najlepša do sada

Holivudski glumac Ben Aflek je raskinuo sa producentkinjom Lindsi Šukas, zbog koje se razveo sa Dženifer Garner. A sada je predstavio svoju novu devojku, zvezdu "Plejboja".

Da se glumac Ben Aflek ne smiruje, kada su žene u pitanju, govori činjenica da svetski tabloidi u stopu prate njegov privatan život i prikupljaju nove informacije.

Od kako se razveo sa glumicom Dženifer Garner, sa kojom je proveo 12 godina u braku, Ben je javno predstavio devojku Lindsi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Šukas sa kojom je do nedavno bio u vezi.

Zvezda Betmena je sada pronašao novu ljubav, "Plejboj" zečicu Šonu Sekston sa kojom je proslavio svoj 46. rođendan.

Njih dvoje su snimljeni na proslavi, ali čuvajući se od paparaca došli su odvojeno.

Nakon što su fotografije procurile u medijima, pojavili su se brojni komentari na račun novog para.

Dok neki još uvek ne mogu da prežale razvod Dženifer Garner i Bena Afleka, tvrdeći da je Džen nezamenjiva, većina se slaže da je glumac ovog puta napravio dobar izbor i da je Šona njegova najlepša devojka do sada.

Kako vam se sviđa njegov novi izbor?

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.