Izvor: Luftika.rs, 29.Mar.2023, 14:36

Olivera Kovačević se prva skinula za naslovnicu Plejboja, taj broj prodat je u 75.000 primeraka

Mnoge poznate dame skinule za potrebe fotografisanja naslovne strane čuvenog magazina „Plejboj“, a prva je bila legendarna voditeljka Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa Javnog servisa.
Voditeljka Olivera Kovačević „probila je led“ u Srbiji kada se fotografisala se za prvo srpsko izdanje ovog magazina 2003. godine. Taj broj „Plejboj“ magazina je za samo nekoliko dana prodat u preko 75.000 primeraka, prenosi Nova.
Nema osobe koja tada nije pričala >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << o atraktivnoj voditelji sa naslovnice, njenim dugim nogama i atraktivnom dekolteu.
Fotku možete pogledajte u nastavku.
Olivera Kovačević izabrana za glavnog i odgovornog urednika Zabavnog programa.
U šest reči:
Da,možda,ne,ne,ne,ne. pic.twitter.com/0Me7OpS00E
— Mi imamo knjigu za vas (@kombib) July 20, 2015

Plejboj vila bila leglo bluda i nemorala, a 12 meseci nakon otvaranja doživela fijasko (FOTO)

Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

OLIVERA KOVAČEVIĆ PRE I POSLE: O njenom golišavom izdanju se i dalje priča! FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Mar.2023, 09:41

Mnoge poznate dame skinule za potrebe fotografisanja naslovne strane čuvenog magazina „Plejboj“, a prva je bila legendarna voditeljka Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa Javnog servisa. Voditeljka Olivera Kovačević „probila je led“ u Srbiji kada se fotografisala se za prvo srpsko...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.