Novi detalji veze sa Hefnerom: On je ženomrzac

Izvor: B92, 18.Jul.2023, 14:32

Novi detalji veze sa Hefnerom: "On je ženomrzac"

Manekenka i treća supruga pokojnog osnivača i šefa Plejboja Hjua Hefnera, Kristal Hefner, imala je 21 godinu kad ga je upoznala. U braku su bili od decembra 2012. pa sve do njegove smrti 2017. godine.

Upoznali su se, a gde drugde, nego u Plejbojevoj vili na zabavi za Noć veštica koja je poznata po popisu gostiju na kojem je puno zvezda i oskudno odevenih modela.

Samo nekoliko dana kasnije Hju ju je već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zamolio da se useli kod njega.

"Sve je počelo jako, jako brzo. Mislim da je imao puno iskustva sa brzim useljavanjem žena u njegovu vilu", rekla je Kristal za Post.

"Volim te", rekao joj je odmah, kaže model i nastavlja kako je tada naučila sve o ‘ljubavnom bombardovanju‘. U brak sa Hefnerom je ušla 2012. kada je imala 26 godina, a on 86.

Tokom desetogodišnje veze izgubila je svoje ja, imala je obavezan dolazak kući do 18 sati, nije mogla da putuje, i prepustila se ‘čoveku koji je stalno nešto trebao‘, a osećala se previše krivom da bi ga ostavila. Bila je uz Hefnerovu smrtnu postelju kada je umro 2017. godine u 91. godini života. Kristal sada ima 37 godina i tek je nedavno shvatila koliko je bio mračan njen život sa osnivačem Plejboja.

Išla je na sate i sate terapije kako bi se oslobodila problema koje je imala. Bacila je sve osim jedne odevne kombinacije Plejbojeve zečice, uklonila implantate iz grudi i godinu i po pisala memoare "Only Say Good Things”. Inspiracija za naslov zapravo su reči njenog pokojnog supruga.

"Jednom kad odem, kad me ne bude, govorite samo dobre stvari o meni", prenosi Hjuove reči. Ona tvrdi da se toga držala pet godina, ali nakon svih terapija shvatila je da mora da kaže istinu.

"Knjiga govori o isceljenju od toksične okoline", kaže.

"Koliko god ljudi mislili da je on obožavao žene, bio je ženomrzac."

U nedavnoj dokumentarnoj seriji A&E "Tajne Plejboja", Karisa je uporedila seks sa Hefnerom sa silovanjem i rekla je da je pobacila sa 19 godina.

"Gadilo mi se moje telo", rekla je Karisa, koja sada ima 33 godine.

"Pred kraj njegovog života osećala sam da ga ne mogu ostaviti. Morala sam da se brinem za njega. Obožava me, treba me, oslanja se na mene iz puno različitih razloga i ne mogu ga ostaviti. Tako da sam bila uz njega do samog kraja."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.