Nekada je bila zvezda: Ovako danas živi bivša Plejboj zečica i devojka Hju Hefnera

Izvor: Svet, 26.Jun.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada je bila zvezda: Ovako danas živi bivša Plejboj zečica i devojka Hju Hefnera

Ona je nekada bila buntovna manekenka, a nije se libila da se skine gola i pokaže svoje obline. Nekada jedna od najatraktivnijih Plejboj zečica danas je brižna mama. Kendra Vilkinson je bivša devojka Hju Hefnera i ujedno jedna od najpoznatijih Plejboj modela u istoriji ovog svetski poznatog časopisa.
Magazin Pipl navodi kako se njen život vrtoglavo promenio od momenta kada je Hefner na žurci povodom njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << 78. rođendana 2004. godine spazio preplanulu plavušu. Tog trenutka je sve počelo, a nedugo zatim se i preselila u Plejboj vilu i postala seks ikona. Dok je živela u Plejboj vili, Kendra je plenila svojim izgledom i zanosnim oblinama.
Danas Kendra ima dvoje dece sa fudbalerom Iglsa Henkom Basketom i vodi veoma miran život brižne majke.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nekada je bila zvezda: Ovako danas živi bivša Plejboj zečica i devojka Hju Hefnera

Izvor: Scandal.rs, 26.Jun.2015

Magazin Pipl navodi kako se njen život vrtoglavo promenio od momenta kada je Hefner na žurci povodom njegovog 78. rođendana 2004. godine spazio preplanulu plavušu. Tog trenutka je sve počelo, a nedugo zatim se i preselila u Plejboj vilu i postala seks ikona. Dok je živela u Plejboj vili, Kendra...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.