Nakon tri godine, Plejboj zečice i terapija...

Izvor: Mondo, 11.Nov.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon tri godine, Plejboj zečice i terapija...

Zvanično su se razveli!

Nekadašnji holivudski par Ben Aflek (46) i Dženifer Garner (46) su sada zvanično razvedeni, prenose strani mediji.

Njih dvoje su objavili da se razilaze još 2015. godine, ali se ceo proces odužio zbog Aflekovih problema u vezi sa alkoholizmom zbog čega je dosta vremena proveo na rehablitacijama. U međuvremenu je stigao i da bude u vezi sa producentkinjom Lindzi Šukas, ali i " >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Plejboj" zečicom Šonom Sekston.

Sada "TMZ" prenosi da je privatni sudija potpisao njihove papire za razvod, kao i da par nije imao advokate, već samo jednu advokaticu koja im je pomogla oko papirologije. Takođe, podelili su imovinu na "ravne časti" jer nije bilo potpisanog predbračnog ugovora.

Prebolela Afleka, ima novog dečka!

Ben i Dženifer dele starateljstvo nad njihovo troje dece, ali su se dogovorili i da narednih šest meseci svi zajedno odlaze kod terapeuta na seanse kako bi se deca što bolje privikla na to da im roditelji zvanično nisu više u braku.

Glumački par je bio u braku deset godina, od 2005. godine, a dok je Ben trenutno konačno "singl", glasine su da je Dženifer našla novu ljubav.

"Šutnuo" duplo mlađu zečicu!

Strani mediji tvrde da glumica trenutno izlazi sa biznismenom Džonom Milerom (40) koji je generalni direktor i predsedavajući kompanije "CaliGroup", koja poseduje lanac od 41 "CaliBurger" restorana.

Uprkos svemu, Ben i Dženifer su ostali u dobrim odnosima i često imaju zajedničke aktivnosti koje uključuju decu.

Pa šta, popila žena malo... (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.