Na prodaju čuvena vila Hjua Hefnera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prodaju čuvena vila Hjua Hefnera

Čuvena kuća osnivača erotskog časopisa Plejboj Hjua Hefnera koji je u tom zdanju organizovao brojne zabave, prodaje se za 200 miliona dolara, saopšteno je na američkom sajtu TMZ.

Preduzeće "Plejboj" odredilo je cenu od 200 miliona dolara za vilu u luksuznoj četvrti Beverli Hils u Los Anđelesu, mada stručnjaci za nekretnine smatraju da kuća vredi između 80 i 90 miliona dolara.

Kupci će biti u mogućnosti da posete kuću i sve prostorije osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Hefnerove sobe, naveo je TMZ i dodao da je uslov kupcima da Hefner ostane u toj kući do smrti.

Kuća je sagrađena u gotskom stilu 1927. godine i mnogi posetioci su rekli da nije u dobrom stanju.

Hefner, rođen 1926. godine, osnivač je erotskog časopisa Plejboj koji je prvi put štampan 1953. godine.
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kupiš kuću, a dobiješ...

Izvor: Mondo, 11.Jan.2016

.. čuvena Plejboj vila je na prodaju. Međutim postoji jedna začkoljica, a to je da nije dovoljno samo izdvojiti 200 miliona dolara, već ćete kao i zaštićenog podstanara imati i Hjua Hefnera do kraja njegovog života.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.