Kim nema ništa na sebi, osim cipelica!

Izvor: Mondo, 04.Sep.2014, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim nema ništa na sebi, osim cipelica!

Magazin "GQ" je starletu proglasio za Ženu godine. Kako bi proslavila, Kim je pozirala gola za naslovicu.

Foto: Instagram.com/kimkardashian

Iako Internetom "haraju" fotke na kojima su mnoge poznate ličnosti gole i koje je ilegalno "skidati" i gledati, evo jedne koju možete legitimno "šerovati". Povezane vestiZapamtite njeno ime!

Naravno, ovo nije prvi put da se Kim skinula. Pored videa koji je proslavio, golu Kim imali smo prilike da vidimo bez krpica i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na naslovnim stranama magazina "W" i "Playboy".

Ipak, fotkanje za "GQ" je prvo "golo" poziranje nakon porođaja prošle godine.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.