I žene padaju na guzu ove Beograđanke: Kad ju je videla u tangama morala je da joj poljubi zadnjicu (+18foto)

Izvor: Poznati.info, 22.Nov.2012, 02:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I žene padaju na guzu ove Beograđanke: Kad ju je videla u tangama morala je da joj poljubi zadnjicu (+18foto)

Neke devojke toliko su zanosne da na njih padaju i žene i muškarci. Ova seksi cica pravi je dokaz za to!

 
Ako ste se pitali kako modelu, go-go igračici i “Plejboj” zečici Uni Grujić polazi za rukom da ostavi ceo klub bez daha, mi vam donosimo dokaz. Ova Beograđanka muškarce ostavlja u transu gde god da se pojavi, a to joj vrlo lako polazi za rukom. Osim što je zgodna, Una voli da koketira sa ženama, pa se tako na jednom od svojih nastupa našla >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << u seksi “sendviču”. Dok ona pozira za fotkanje u tangama, jedna od devojaka ljubi joj zadnjicu. Da je to zaista uradila vidi se po tragu karmina. Sve to Uni je i te kako prijalo.

Izvor: Smedia, Foto: Facebook
Slične, interesantne temeZa njom je poludeo ceo svet: Razgolitila ogromnu zadnjicu i treskala njome u prepunom studiju (+16video+foto)
Klub “pun ko Marakana” a ona ne vidi da joj se sve uvuklo u guzu i međunožje (+18foto)
Riba ne može bez vode: Naj guza estrade je morala da se rashladi
“Samo je pogledajte”: Jedna od najboljih guza na estradi ponosno vrckala u tangama (Video)


Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.