Coco T: Ja sam Srpkinja

Izvor: Poznati.info, 10.Apr.2011, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coco T: Ja sam Srpkinja

Bivša 'Playboy' zečica i popularna starleta Nicole Coco Ostin, supruga američkog repera Ice T-a šokirala je novinara hrvatske Glorije rekavši mu da je ona ustvari Srpkinja.
Ajs Ti, koji je u Monte Karlu promovisao novu sezonu serijala „Red i zakon“, pristao je na intervju za hrvatski nedeljnik i na zakazani razgovor poveo je prsatu suprugu.
Kad je saznala da je novinar Glorije iz Hrvatske, Koko nije propustila priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da mu saopšti kako je njena baka iz Srbije:
- Vi ste iz Hrvatske? Znate li da sam ja iz Srbije? - upitala ga je Koko, na šta je Ajs Ti u šali dodao:
- Ćuti! Ubiće te!
Reper je ubrzo objasnio svoju šalu. On je sredinom devedesetih nastupio u Hrvatskoj i tada se, kako kaže, „rat još osećao u vazduhu“, pa je bio zabrinut jer je u Zagreb dolazio iz Beograda.
- Iznenadio sam se kad sam video da su u publici isti ljudi. Zato ni sad ne razumem zašto ste ratovali - rekao je Ajs Ti.
Izvor,Foto: Kurir-info.rs
Slične, interesantne teme: Kako su poznati proslavili noć veštica Veliki brat 4 počinje 13. marta Nataša Bekvalac: Dači i Tanji želim svu sreću

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.