Blam Plejboj zečice! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 19.Feb.2018, 06:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blam "Plejboj" zečice! (VIDEO)

Tužila časopis zbog sopstvenih golišavih slika, i napravila ogromnu grešku!

Jedna lepotica sa naslovne strane "Pleboja" pošteno se obrukala pošto je pokušala da podnese "anonimnu" tužbu protiv tog časopisa.

Manekenka je podnela tužbu kao N.N. lice sudu u Kaliforniji, i napisala da časopis nije ispoštovao uslove ugovora.

N.N. lepotica pristala je da se slika za taj časopis samo i isključivo ukoliko ne bi bila potpuno gola. Prema njenoj priči, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa fotografima i uredništvom dogovorila se da će joj grudi i intimni delovi tela biti prekriveni u digitalnoj postprodukciji.

Ipak, tvrdi ona, "Plejboj" se oglušio o taj zahtev i objavio fotografije na kojima joj se vide bradavice.

"Moje fotografije, na kojima je golotinja na koju nisam pristala, objavljene su na naslovnoj strani rumunskog izdanja 'Plejboja' u maju 2016. godine," napisala je ona i time otkrila svoj identitet.

Na naslovnoj strani "Plejboja" u maju pre dve godine bila je Marina Pamo, Ruskinja koja živi i radi u Kaliforniji i uglavnom se slika za muške časopise.

Na svom sajtu Marina navodi da je "globalna članica visokog društva" koja je "svoju lepotu sejala po Monaku, Parizu, Londonu i mnogim drugim mestima".

"Obožavam da zavodim kameru i srce mi je veliko kao i karakter. Snažna sam vlasnica ljubaznosti i ljubavi" navodi Marina u pomalo urnebesnoj biografiji na svom sajtu, koja izgleda kao da je Google Translate "pisao".

Upoznajte Marinu!

BTS of a project that is coming up #makeup #modeling #fun #photoshoot

A post shared by official page • MARINA PAMO (@marinapamo) on Apr 11, 2016 at 4:22pm PDT



Izvor: YouTube/Marina Pamo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.