Bivša Batlerova pratilja pozirala gola!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2010, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša Batlerova pratilja pozirala gola!

Manekenka Martina Rajić, koja je u maju ove godine postala poznata zbog veze sa slavnim holivudskim zavodnikom Džerardom Batlerom, fotografisala se za novo izdanje muškog magazina "Plejboj“.

"Na fotografisanju mi je bilo zaista super. Imali smo probno slikanje, tako da nisam imala tremu. Pomoglo je i to što poznajem fotografa, pa sam se lakše opustila. Zaista nisam imala problem da se slikam skroz gola, s obzirom na to da sam navikla da na revijama sve idemo polugole”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kaže Martina za "Blic".

Martina, model agencije "Be Famous Models“, navodi da su svi u njenoj okolini oduševljeni slikama za "Plejboj“.

”Uglavnom su svi oduševljeni. Slike još uvek nisu videli baš svi. Odnosno, od porodice, samo mama zna . Mojoj okolini, prijateljima je sve to zanimljivo, a i dečku se dopalo. Moj dečko nije bio na slikanju, a i svakako ga ne bih pitala za odobrenje. Nikog ne bih pitala (smeh). Dovoljno sam odrasla da znam šta želim i šta smem”, kaže Martina koja je postala popularna nakon veze sa holivudskim glumcem Džerardom Batlerom koji je boravio u Beogradu kada je snimao film „Koriolan“.

”Nismo više u kontaktu. To je bila lepa, kratka romansa koja je završena”, kaže manekenka koja se priprema za predstojeće revije na "Fashion Selection“.

“U oktobru počinje ‘Fasion Selection’. Osim toga, s obzirom na to da se kod mene nikad ništa ne zna, uvek postoji mogućnost da otputujem u Grčku ili Milano za neki posao. Takođe sam bila na kastingu za ulogu u filmu ‘Montevideo’, sad čekam da vidim šta će biti s tim. U narednom periodu ću takođe biti na ‘Plejboj’ žurkama kako bismo promovisali oktobarski broj za koji sam se i fotografisala”, kaže Martina.
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.