Žene evo razloga da pijete: Izmišljeno pivo s kolagenom

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene evo razloga da pijete: Izmišljeno pivo s kolagenom

Pivara Suntory u Japanu izbacila je novo pivo, namenjeno ženama, pod nazivom Precious. Ciljna grupa su žene nakon 25. godine života koje žele da neguju lice i dok zabavljaju. One od sada to mogu da rade u isto vreme.

Kolagen je najzastupljeniji protein u našem telu, a daje čvrstoću i stabilnost tkivu. Obzirom na to da s godinama nestaje iz naše kože >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i puca, potrebno je da ga nadomestite kozmetičkim proizvodima ili dodacima u ishrani.  Ovi Japanci su došli do zaključka kako bi najbolje pristajao uz alkohol, odnosno uz pivo.

U reklami glume manekenka Ane Nakamura i komičar Ken Vatanabe koji publici poručuje:

“Frajer ne može da zna koristi li devojka kolagen ili ne!”

Limenke piva Precious za sada se prodaju samo u Hokaidu, a svaka limenka sadrži čak dva grama kolagena i pet posto alkohola.

Udarne doze za udarne efekte, nema šta.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Žene evo razloga da pijete: Izmišljeno pivo s kolagenom

Izvor: Svet, 16.Apr.2015

Pivara Suntory u Japanu izbacila je novo pivo, namenjeno ženama, pod nazivom Precious. Ciljna grupa su žene nakon 25. godine života koje žele da neguju lice i dok zabavljaju. One od sada to mogu da rade u isto vreme.. Kolagen je najzastupljeniji protein u našem telu, a daje čvrstoću i stabilnost...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.