Završnica turneje „Blokauta”

Izvor: Politika, 29.Dec.2012, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završnica turneje „Blokauta”

Zvuci alternativnog roka odjekivali su u Domu omladine na tradicionalnom prednovogodišnjem koncertu grupe „Blokaut”. Na nastupu koji je počeo numerom „Tri korne penal” bend je izveo neke od najvećih hitova sa studijskih albuma „Crno, belo i srebrno”, „Godina sirotinjske zabave”, „San koji srećan sanjaš sam” i „Ako imaš s kim”.  

Uz pivo mnogobrojne devojke i mladići u sali „Amerikana” uživali su u roku pomešanom sa hevi metalom i pankom. Koncert >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u Domu omladine bio je završni ovogodišnji nastup grupe koja je pre Beograda nastupila i u Kragujevcu, Banjaluci, Nišu, Podgorici i Nikšiću. Beogradski bend uskoro bi trebalo da objavi novi album čiji su segmenti bili promovisani na ovogodišnjoj koncertnoj turneji.

Pred nastup benda, u holu Doma omladine otvorena je izložba koncertnih fotografija „Raskorak” rok fotografa Nemanje Đorđevića.

D. A.

objavljeno: 29.12.2012.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.