Završen prvi Festival čokolade Najlepše želje

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Nov.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen prvi Festival čokolade Najlepše želje

U Beogradu je tokom vikenda održan prvi Festival Čokolade Najlepše želje. U Dorćol Platz-u, ljubitelji čokolade i čokoladnih poslastica imali su priliku da degustiraju i kupe preko 150 čokoladnih proizvode, kao i da i učestvuju u raznim edukativnim i zabavnim programima

Od 11. do 13. novembra mnogobrojni izlagači predstavili su što više vrsta čokolada, a na hiljade posetilaca mogli su da degustiraju i kupe preko 150 čokoladnih proizvoda, nauče kako se spremaju jela sa čokoladom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kokteli sa čokoladom, probaju čokoladno pivo, spajao se ukus vina, kafe, i konjaka sa čokoladom.

Prateći deo programa činile su i predavanja o nastanku čokolade, saveti nutriconista i kozmetičara na temu upotrebe čokolade u nezi i ishrani, dok su razni umetnici izrađivali i skulpture od čokolade. Za dobrar muzički program pobrinu se i bend Jovana Maljokovića i Intermeco kvartet.

Pored generalnog pokrovitelja Najlepše želje ovogodišnji Festival Čokolade okupio je i brojne izlagače među kojima su i Barcaffe Espresso, Frikom, Atlantic grupa, Vinarija Chichateau – Šišatovac, Eurogel, Premier čokolada, KexBox – Studio za ručnu izradu keksa, Ugostiteljsku Turističku škola Beograd, Zdravo Živo, Just Superior, Srpsko zvono – rakije i likeri, Gold max, Vino i tajne, poslastičarnica Koki i mnogi drugi.

Organizator festivala bio je Dorćol Platz, dok je produkciju radila MPG Plus agencija iz Beograda.

Generalni pokrovitelj je bio "Najlepše želje", a medijski partneri su bili Blic i Alma Quattro.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.