Vuk Kostić zaštitno lice Jelen Belo piva

Izvor: Poznati.info, 14.Maj.2011, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Kostić zaštitno lice Jelen Belo piva

U prijatnom ambijentu restorana Guli, glumac Vuk Kostić demonstrirao je ritual točenja pšeničnog belog piva, dok je šef kuhinje predstavio idealnu kombinaciju jela uz Jelen Belo.
Glumac Vuk Kostić, nakon demonstracije rituala točenja mutnog piva, prvi je probao Jelen Belo: „Čast mi je što sam prvi u Srbiji probao Jelen Belo pivo i mogu da vam otkrijem tajnu, zaista je fenomenalno. Muškarci znaju zašto a uskoro će i žene, jer Jelen Belo je pitkije pivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << sa manje gočine, a ja sam uživao danas u njegovom jedinstvenom ukusu.“
Jelen Belo se konzumira uz poseban ritual sipanja u čašu koji obezbeđuje potpuni užitak u pšeničnom mutnom pivu! Sipa se polako u visoku čašu, usku pri dnu i proširenu na vrhu. Kad u flaši ostane polovina sadržaja, prestaje se sa sipanjem, tada je neophodno zavrteti flašu tako da se nataloženi kvasac podigne, a onda sipati ostatak.
Podsećamo, Apatinska pivara je samo u 2010. godini uložila oko 23 miliona evra u proizvodnju i inovacije. Predstavljanjem nove flaše Jelen Piva u koju je uloženo preko 10 miliona evra, realizovano je najveće komercijalno ulaganje regionalne pivarske grupacije StarBev u 2011. godini.

Slične, interesantne teme: Dvor: Ispala Mika Kostić Igor Kostić Biografija Vuk Kostić Biografija

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Vuk Kostić točio belo pivo

Izvor: Story, 15.Maj.2011, 00:39

U prijatnom ambijentu restorana Guli, glumac Vuk Kostić demonstrirao je ritual točenja jedinog domaćeg pšeničnog belog piva Jelen Belo

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.