Uhapšen mladić u Kragujevcu zbog razbojništva u pošti

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen mladić u Kragujevcu zbog razbojništva u pošti

Kragujevačka policija uhapsila je M.D. (21) zbog toga što je u tom gradu od službenice pošte u naselju Pivara uz pretnju nožem oteo 122.000 dinara, saopšteno je.

Policija navodi da je on, pre toga, u menjačnici u centru Kragujevca uz pretnju pištoljem pokušao da otme novac, ali da u tome nije uspeo jer mu se radnica suprotstavila.

Kod osumnjičenog je pronađen deo opljačkanog novca i njemu je određeno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zadržavanje, nakon čega će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu zbog razbojnštva i pokušaja razbojništva.

Policija u Kragujevcu je i juče uhapsila jednu osobu zbog razbojništva.

M.M. (33) iz Kragujevca je uhapšen neposredno nakon što je u jednoj trgovinskoj radnji 27. avgusta u večernjim satima uz pretnju nožem ukrao cigarete i piće.

Sve ukradeno policija je vratila vlasniku radnje.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Uhapšen mladić u Kragujevcu zbog razbojništva u pošti

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Avg.2018

Kragujevačka policija uhapsila je M.D. (21) zbog toga što je u tom gradu od službenice pošte u naselju Pivara uz pretnju nožem oteo 122.000 dinara, saopšteno je danas...Policija navodi da je on, pre toga, u menjačnici u centru Kragujevca uz pretnju pištoljem pokušao da otme novac, ali da u tome...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.