U požaru u Kragujevcu nastradao muškarac

Izvor: RTS, 23.Sep.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru u Kragujevcu nastradao muškarac

Osamdesettrogodišnji muškarac nastradao je u požaru koji je izbio u njegovoj kući u Ulici Grge Jankeza u kragujevačkom naselju "Pivara".
Dojavu o požaru vatrogasci su dobili u 15.40, potvrdio je za RTS načelnik Uprave za vanredne situacije MUP-a Srbije Zoran Kočović.

Pet vatrogasaca je gasilo vatru. Prema njegovim rečima, nije gorela cela kuća već deo od 12 kvadrata u kojem je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i pronađen muškarac. On je preminuo pre dolaska vatrogasaca.
Požar je brzo lokalozovan i ugašen. Pripadnici policije i vatrogasno-spasilačke brigade obavili su uviđaj koji će utvrditi uzrok požara. 
Pogledaj vesti o: Pivo,   Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vatrogasci pronašli telo muškarca u kući u Kragujevcu

Izvor: N1 televizija, 23.Sep.2018

Osamdesetrogodišnji muškarac pronađen je bez znakova života kada je tokom popodnevnih časova vatrogasna ekipa došla da ugasi požar koji je izbio u kući u Ulici Grge Jankeza 13 u naselju "Pivara" u Kragujevcu, rečeno je agenciji Beta u Upravi za vanredne situacije tog grada...Prema rečima načelnika...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.