U ANĐELU ĐURIČIĆ JE UŠAO ĐAVO?! Prijatelj zadrugarku savetuje da poseti SVEŠTENIKA, pomenuo njene  roditelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 07:53

U ANĐELU ĐURIČIĆ JE UŠAO ĐAVO?! Prijatelj zadrugarku savetuje da poseti SVEŠTENIKA, pomenuo njene roditelje

Zadrugarkini čudni postupci navode ljude na ovakve zaključke!

Anđela Đuričić i Filip Car došli su ''Rehab'', a tom prilikom Đuričićeva je tražila savet kako bi što pre prekinula tugovanje zbog Zvezdana Slavnića.

Zadrugarka je u toku žurke popila nekoliko pića više i bilo joj je teško da kontroliše emocije.

- Što sad plačeš - upitao ju je Car.

- Idem ja sad da spavam - kazala je Anđela.

- Sad ideš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da spavaš? Sad kad si popila svo moje pivo. Devojko, ne radi se sve to ovako. Ti si se zaljubila, tvoji bungiši. Zabungišala si se ti - rekao je Car.

- Šta da radim ja? Nisam ja kriva, stvarno nisam. Došlo mi je, šta ću - rekla je Anđela.

- E, sad kad si mi popila svo pivo i vino nećeš plakati. Nemaš prav na sve ovo. Ti si sve radila, ti si odabrala da ti bude teško. Pogotovu nemaš pravo da plačeš pred ljudima. Plače se na nekim drugim mestima. Plačeš za nesrećnoj ljubavi, koja ti se nije obistinila  - rekao je Car.

- Želela sam da ostanem na žurki - rekla je Anđela.

- Egzorcizam je tebi potreban. Mimas i Grujas su sa vas elita. Nema opravdaja, ti nisi na vreme mislila kako su ti roditelji - rekao je Car.

Egzorcizam (grčki exorkizein zaklinjati ili otklinjati, latinski exorcizare, zaklinjati) je religijski postupak isterivanja đavola iz zaposednute osobe.

Detaljnije pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.