The Dibidus, Hadži prodane duše, Branimir & Neprijatelji i Marko Louis ovog vikenda na Beer Gardenu

Izvor: SvetGitara.com, 01.Jul.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Dibidus, Hadži prodane duše, Branimir & Neprijatelji i Marko Louis ovog vikenda na Beer Gardenu

U petak 1. jula, na Beer Gardenu na Adi nastupiće bend The Dibidus, dok nas sledećeg dana, 2. jula, očekuju koncerti bendova Hadži Prodane Duše, Branimir & Neprijatelji i Marko Louis.

The Dibidus je nastao 2001. godine fuzijom nekoliko članova bendova Familija i DLM. Do sada imau izdata dva studijska i jedan live album. Poslednja pesma koju je Dibidus objavio, bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << je „Draga“ 2012. godine, duet sa Nenom Belanom. Na Beer Gardenu nastupaju od 22h.

Četvorka iz Užica, Hadži prodane duše, nastala je 2009. godine. Do sada su se publici predstavili mnogim singlovima, a za poslednja dva, „Dodir topline“ i „Zakonodavni organ“ su ove godine snimili i spotove.

Kompozitor, tekstopisac, gitarista i pevač, Branimir Rosic, široj javnosti poznat po saradnji sa legendarnim Manu Chao-om, sa kojim je imao dva zapažena nastupa na koncertima u Novom Sadu i Beogradu, ozbiljniju autorsku karijeru započeo je upravo kao frontmen benda Branimir i Neprijatelji. Nakon dekade klupskih nastupa širom regije, 2009/10. godine izlazi njegov prvi album, „Tako moje oči vide“, a nedugo zatim i drugi album, „Život je Tombola“

Marko Louis se prošle godine publici predstavio singlom „Shine on me“, a nedugo nakon njega, usledio je i istoimeni album. Iako rođen u Nemačkoj, rado kombinuje soul, r’n’b, pop sa izvornom balkanskom muzikom.

Beer Garden se nalazi na Adi Ciganliji, sa makiške strane, što možete videti i na mapi. Svi koncerti su besplatni.

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.