Svetska mapa piva

Izvor: B92, 23.Mar.2015, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska mapa piva

Ako ste se pitali koja vrsta piva je u kojoj zemlji najpopularnija, ova mapa će vam dati odgovor. I to za skoro ceo svet.

Mapa je rezultat preseka opsežnog međunarodnog istraživanja iz preko 100 zemalja, a pred vama je presek nekoliko stotina anketa, odnosno izveštaja mnogobrojnih kompanija koje prave pivo. Rezultati se odnose na prošlu godinu.

Kao što možete videti, vrsta popularnog piva varira od zemlje do zemlje.

Kliknite na mapu da biste je videli u punoj veličini.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetska mapa piva

Izvor: Svet, 23.Mar.2015

Ako ste se pitali koja vrsta piva je u kojoj zemlji najpopularnija, ova mapa će vam dati odgovor. I to za ceo svet.. Mapa je rezultat preseka opsežnog međunarodnog istraživanja iz preko 100 zemalja, a pred vama je presek nekoliko stotina anketa, odnosno izveštaja mnogobrojnih kompanija koje prave...

Nastavak na Svet...

FOTO: Najpopularnija piva po pojedinim zemljama

Izvor: Radio 021, 23.Mar.2015

Ako ste se pitali koje pivo je najpopularnije u pojedinim zemljama, ova mapa će vam dati odgovor. I to za skoro ceo svet...Mapa je rezultat opsežnog međunarodnog istraživanja iz preko 100 zemalja, a pred vama je presek nekoliko stotina anketa, odnosno izveštaja mnogobrojnih kompanija koje prave...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.