Svečano otvoren Filmstreet

Blog: Clubbing.rs, 19.Jun.2013, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano otvoren Filmstreet

Na jednom od omiljenih beogradskih ćoškova, ispred Parobroda, treću godinu za redom otvoren je Filmstreet. Besplatni putujući letnji bioskop na otvorenom uz podršku Amstela počeo je svoje putovanje kroz beogradske parkove i ulice projekcijom filma „Reality bites“, u prisustvu brojnih posetilaca i ljubitelja kultnih filmova.
    
Svečanom otvaranju festivala su između ostalih prisustvovali i glumci Marko Živić i Gordan Kičić, kao i Zoe Kidah, pevačica popularnog benda Zemlja Gruva. Zajedno sa ostalim filmofilima, oni su imali prilike da uživaju u kultnom filmu, Amstel pivu, druženju i sve to na otvorenom.
   

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.