Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2025, 22:08

Sve što trebaš znati o glutenu

​Gluten, gluten, gluten... stalno slušamo o njemu. Neki ga izbjegavaju jer su to čuli od drugih, misle da je u trendu, a neki ga zaista izbjegavaju iz zdravstvenih razloga. Ovaj prirodni strukturalni protein sastavni je dio žitarica poput pšenice, raži i ječma, a prisutan je u mnogim ...
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.