Šta povezuje mame iz Novog Sada i pivnicu?

Izvor: Luftika.rs, 04.Jan.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta povezuje mame iz Novog Sada i pivnicu?

Novosadski klub Mamarijum je opet obradovao mame priredivši im nešto novo.
Od prvog decembra Mamarijum je sklopio saradnju sa pivnicom Brauhaus, tako da će sve članice imati u ovoj pivnici 10% popusta na hranu i piće.

Inače, pivnica Brauhaus proizvodi nekoliko vrsta piva, i kao takva jedina je u gradu koja u sklopu objekta poseduje sopstvenu proizvodnju piva. Sem što je jedna od najvećih pivara u srbiji, ova pivnica je klasičan gastro pub po ugledu na nemačke pivnice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << jer je osnivač i prvi vlasnik rodom iz te evropske zemlje.
Sem popusta ona mamama iz mamarijuma nedeljom organizuje porodican dan, što podrazumeva da se posvćcuje i deci koja ce uvek u pivnici imati bojanke i pribor za crtanje, kuvaće se domaci plastelin, i organizovaće se različite kreativne aktivnosti.

Brauhaus je pivnica koja usluzno pravi pivo za druge ugostiteljske objekte po njihovoj ili po Brauhaus recepturi.
Novosađanke Tamara Josić Šolar i Tatjana Ristić su osnovale klub Mamrijum kako bi rešile nedoumice žena koje su se odlučile za majčinstvo, u periodu trudnoće, ali i posle porođaja.
© Foto: Jovana RakićMajke u Mamarijum dolaze da popiju kafu, čaj, da se druže, ali i da vežbaju. U ovom klubu postoji nekoliko programa za mame kao što je akademija za trudnice, fitnes za trudnice i fitnes za mame (sa decom), razvojna gimnastika i mentalna gimnastika.
Više o Mamarijumu pročitajte ovde

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.