Srećan što sam posle dvadesetak godina u prilici da sa njim popijem čašu piva Vučić srećan što je u Minhenu SA OVIM ČOVEKOM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 22:23

"Srećan što sam posle dvadesetak godina u prilici da sa njim popijem čašu piva" Vučić srećan što je u Minhenu SA OVIM ČOVEKOM (FOTO)

Predsednik Srbije se opustio među prijateljima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Minhenu na 60. bezbednosnom forumu, a predsednik je slobodno vreme iskoristio sa svojim prijateljima.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Pivo pre večere. Ovaj što ima najširi osmeh je moj stari drug Božidar Vučurević, prepoznaćete ga po tome što je najstariji, a izgleda mlađe od svih nas. Srećan što sam posle dvadesetak godina u prilici da sa njim popijem čašu piva - napisao je predsednik Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.