Izvor: Luftika.rs, 03.Avg.2023, 21:05

Snimak „razluđenih turista“ u centru Splita lokalce razbesneo do srži (VIDEO)

Zbog ovoga je turizam umetnost, trening strpljenja, tolerancije i razumevanja.
Hrvatskom se danas deli video snimak „razluđenih turista“, koji je navodno nastao pre nekoliko dana u Splitu, ranom zorom oko 5.30 sati ujutro na samom početku Domaldove ulice.
U kadru se prvo vidi grupica stranaca koja glasno raspravlja o tome ko je zaslužniji za život – žene ili muškarci, a onda jedan sasvim uobičajen prizor za to doba dana – jedan radi sklekove, dok drugi leži na podu, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bez svesti. Ipak se onda naglo pridiže i svom snagom šutira punu limenku piva u maniru fudbalera svetske klase kad puca penal… Za to vreme buka koju pravi ostatak ekipe ne prestaje.
„Što reći na kraju? Njima je noć očito bila super, toliko dobra da je se vjerojatno ni ne sjećaju, a mi bilježimo još jednu recku u poplavi još jednog od brojnih slučajeva njihovog iživljavanja nad ovim napaćenim gradom i njegovim stanovnicima“, zaključuje Slobodna Dalmacija.

Devojke iz Srbije se pitaju da li je opasno ići u Split: „Bez brige, tamo jednako mrze sve“

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.