Savanović u Efesu

Izvor: RTS, 10.Jun.2011, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savanović u Efesu

Duško Savanović napustio Valensiju i potpisao trogodišnji ugovor sa Efes Pilsenom. Ekipa iz Istanbula sprema veliko renoviranje za narednu sezonu, a Savanović bi trebalo da bude jedan od oslonaca tima Ufuka Saridže.

Reprezentativac Srbije Duško Savanović potpisao je trogodišnji ugovor sa Efes Pilsenom i od njega se očekuje da u narednim sezonama bude jedan od nosilaca igre ekipe iz Istanbula.

Savanović je među "pivare" stigao iz Valensije, gde je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izuzetnu sezonu. U ekipi koju je sa klupe predvodio Svetislav Pešić, Savanović je u Evroligi prosečno beležio 12 poena, pet skokova i jednu asistenciju.

Efes Pilsen je započeo veliko renoviranje tima, pa će trener Ufuk Saridža imati pune ruke posla u prelaznom roku, kako bi okupio ekipu koja bi sledeće sezone trebalo da bude ozbiljan kandidat za fajnal-for Evrolige.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.