Sa psom se u Brazilu može i prošetati i popiti

Izvor: Vostok.rs, 29.Jul.2012, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa psom se u Brazilu može i prošetati i popiti

29.07.2012. -

Na brazilskom tržištu će se uskoro pojaviti pivo za pse. Pivari ove zemlje su stvorili poseban napitak na bazi čistog zaslađivača i komada od mesa, koji će oceniti ljubimci.

Pored piva, na tržištu će se pojaviti još i bezalkoholno vino za pse, prirodni sokovi, čak i energetski napitci. Već sad odgajivači pasa mogu kupiti svom četvoronožnom prijatelju sladoled bez šećera i sa niskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << sadržajem laktoze.

Popularnost pseće linije proizvoda preduzetnici objašnjavaju željom vlasnika da dele sa svojim kućnim ljubimcima, ne samo odmor i hobi, već i hranu.

Izvor: Golos Rossii, foto: © Flickr.com/BIOS/cc-by-nc    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.