Sa Mozzart-om vikend za pamćenje u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2023, 11:45

Sa Mozzart-om vikend za pamćenje u Nišu

Navikli smo da je u Nišu uvek dobra atmosfera, ali protekli vikend je stvarno bio za pamćenje.

Već od četvrtka se pokrenuo Mozzart karavan, koji je obišao 17 uplatnih mesta. Pokloni su bili spremni za sve Mozzart-ove igrače koji su bili u tom trenutku na uplatnim mestima, a svako je mogao da pronađe za sebe šta mu odgovara - majice, šolje, kišobrani, hemijske olovke, upaljači, vaučeri za klađenje i pivo.

Nakog zagrevanja na Mozzart karavanu u četvrtak, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bio je red da se u petak i subotu naprave žurke za pamćenje. U petak, u slot klubu na adresi Jovana Skerlića 20a i u subotu u slot klubu u Bulevaru Zorana Đinđića 29, posetioci su mogli da uživaju uz odlične koktele i klopu na račun kuće.

Za atmosferu je bio zadužen DJ, a Mozzart promoterke su posetiocima delile vaučere za igru na aparatima. Padali su i džekpotovi, tako da su dvojica dobitnika džekpota na poklon od Mozzart-a dobili i smart televizor.

Sigurni smo da će se u narednim danima prepričavati kako su izgledale ove Mozzart žurke, a uskoro se vidimo opet u Nišu.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.