S.A.R.S. pokazao svoju perspektivu u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 04.Jun.2016, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S.A.R.S. pokazao svoju perspektivu u Zagrebu

U zagrebačkom klubu Bikers Beer Factory grupa S.A.R.S. održala je “ekskluzivni koncert za najveće fanove”.

Ovime je bend odlučio nagraditi svoje najveće fanove, odnosno kupce dvodnevnih ulaznica za fan pit za koncerte koji će se održati u zagrebačkom Domu sportova 21. i 22. listopada. Osim samog koncerta, koji je počeo točno na vrijeme i trajao točno sat vremena, zbog izravnog prijenosa na Radiju 101, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << najvjerniji fanovi ovime su ujedno dobili priliku za druženje i fotografiranje s bendom.

Bez prevelikih uvoda započeli su s pjesmom “Ti, ti, ti” i odmah rasplesali publiku, koja je pjevala pjesmu od riječi do riječi. Već na početku se dalo naslutiti kako će ovo biti odličan koncert. Veselu atmosferu nastavili su hitom “Debeli lad”, a uslijedili su i “Buđav lebac”, “Rakija”, kao i pjesme s novog “Posljednjeg albuma”.

Baš kao i dobro poznate pjesme, i nove su među fanovima odlično prihvaćene. Štoviše, publika je sugerirala koje bi nove pjesme trebali svirati, a S.A.R.S. ih je poslušao. Najviše ovacija dobila je pjesma “Pepeo”. Samu publiku činila je relativno mlada populacija, koja toliko voli bend da ih je spremna slušati dva dana zaredom u Domu sportova.

Prije nadolazećih pjesama pjevač Žare podijelio je boce s vodom sada već užarenoj publici. Ponovno su uslijedile poznate pjesme. Najviše pažnje dobile su, naravno, “Klinka”, a posebice “Lutka”, pjesma koja otvara prve plesove na svadbama i koju svi znaju. Fanovi su vadili mobitele kako bi snimili svoje najdraže pjesme i paralelno pjevali iz sveg glasa.

Angažman benda bio je za svaku pohvalu. Uz odlično raspoloženje i zabavu sat vremena prošlo je prebrzo. Ni komunikacije s publikom nije nedostajalo. Često su mikrofon davali upravo njima, kako bi stvorili još bolju i intimniju atmosferu. Naravno da je pao, sada već sve uobičajeniji, selfie s publikom na samom kraju koncerta.

Iako se koncert održao u relativno malom i toplom, odnosno vrućem prostoru, to nije uništilo cjelokupan dojam. Prava klupska atmosfera još je više “nabrijala” fanove za nadolazeće velike koncerte u Domu sportova, a bend se pokazao kao izvrsni domaćin.

S.A.R.S. sve više potvrđuju kako je njihov put od koncerata u malom prostoru, kao što je KSET, do rasprodanog Doma sportova prošle godine i nadolazećeg dvodnevnog koncerta u Domu sportova i više nego opravdan. Ne preostaje nam ništa drugo nego dane brojati do skorog susreta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.