Izvor: Studio B, 26.Nov.2014, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Dragana iz Bloka 37 pita da li je dozvoljena prodaja alkohola tokom noći i napominje da prodavnice i kiosci u okolini Studentskog grada prodaju alkohol tokom cele noći, jer član njene porodice kupuje pivo i noću.

Odluka o zabrani prodaje alkohola posle 22 časa i dalje je na snazi, a Komunalna policija utvrđuje to na terenu i kažnjava prekršioce. Zato je najbolje da gledateljka na dežurni br. telefona Beokom servisa >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << prijavi konkretne prodavnice koje krše ovu gradsku odluku, kako bi pripadnici Komunalne policije mogli da intervenišu na licu mesta. 

Besplatni broj telefona Beokom servisa: 0800/11.00.11, a za mobilne i dr. mreže: 011/30-90-007 (broj na 011 nije besplatan).

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.