Rodžer Sančez na otvaranju Belgrade Beer Festa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžer Sančez na otvaranju Belgrade Beer Festa

Na otvaranju ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa u sredu, 19. avgusta nastupiće njujorški di-džej Rodžer Sančez, najavili su danas organizatori

Sančez je zavoleo muziku odrastajući osamdesetih u Kvinsu i slušajući začetnike hip-hopa.

Zahvaljujući počecima u kreativnoj muzičkoj sredini, idejama i veštinama koje je pokazao, danas je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << priznati umetnik sa katalogom od preko 2.000 originalnih pesama i remiksa.

Prvi singl Sančez je objavio 1990. pod pseudonimom Egotrip, a naredno izdanje, pod drugim pseudonimom Underground Solution, obezbedio mu je i prvu turneju.

Od tada je njegova karijera u stalnom usponu, a veliki deo obeležili su i čuveni remiksi za izvođače među kojima su Majkl Džekson, The Police, Dajana Ros, Jamiroquai, Maroon 5 i No Doubt, zahvaljujući kojima je osvojio Gremi nagradu 2003.

Sančez je i pionir miks podkasta i dobitnik prve Best podcast nagrade 2007. godine.

Kao veliki zaljubljenik u radio, autor je emisije koja se emituje, svake druge nedelje, u 30 zemalja i ima više od 10 miliona slušalaca širom sveta.

Jedna od najupečatljivijih dimenzija njegove karijere su stalni nastupi u najvećim klubovima na Ibici još od 2000. godine.

Od skromnih početaka u Njujorku do glavnih bina na najvećim svetskim festivalima, Rodžer Sančez je svoju karijeru gradio zahvaljujući sjajnom i uvek aktuelnom zvuku kao i armiji fanova koji ga čine jednom od najvećih zvezda dens muzike.

Belgrade Beer Fest biće održan od 19. do 23. avgusta na Ušću u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Beer fest,   Dzej

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.